Allt för kulinariska äventyr

Vi har passion för den kulinariska hemma kocken. Oavsett om det gäller en stekpanna som ger den bästa stekytan, ångugnen som bevarar smaker och vitaminer, bakmaskinen som knådar bulldegen, glas och tallrikarna till dukningen eller köket som håller ihop hela smeten. Vi brinner för det kulinariska äventyret och allt som hör till. Vi är din lokala köksbutik med fokus på personlig service.

Du hittar hela vårt sortiment på elon.se

Vitvaror

Hos oss hittar du en av Umeås största utställningar av vitvaror inom alla produkt kategorier. Vi tillhandahåller Elons hela sortiment samt ytterligare kompletterande sortiment. 

Köksapparater

Vi har köksapparater för en enklare vardag. Med smarta och moderna köksapparater går din matlagning och bakning betydligt snabbare och smidigare, och det blir definitivt roligare!

Kaffe & Espresso

Morgonens första doft av nybryggt kaffe är något alldeles extra. Vi hjälper dig att hitta den kaffebryggare, perkolator eller kaffemaskin som är mest ändamålsenlig för dig.

Cookshop & Bakning

Stekpannor & kokkärl

En destination med allt för köket.
Vår passion är kniven, stekpannan, glaset, ugnsformen, osthyveln eller uppläggningsfatet. Funktionella snygga och hållbara produkter för att bringa dig självförtroende i köket, allt för nybörjaren och den professionella kocken

Redskap & tillbehör

Bakredskap

Glas

Porslin

Luftvård

Ta hand om ditt hem och miljön däri. Hos oss hittar du produkter för såväl luftrening, avfuktning, luftfuktighet, värme, kyla m m.
Vi tillhandahåller även vissa tillbehör för luftförbättring och luftvärmepumpar.

Städprodukter & Klädvård

Vissa tycker att det är roligt att städa, vissa inte. Alla behöver emellertid göra det.

Personvård

Även hemma kocken behöver ta hans som sig själv. Hos oss hittar du ett brett sortiment inom personvård.

Nordanro kök

Nordens bredaste sortiment och är landets snabbast växande köksmärke. Nordanro har något för alla.

Bad & Förvaring

Ett enormt utbud av bad och förvaring. Hos Nordanro hittar du lösningar med stil och funktion i fokus.

Service

När du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, hjälper vi gärna till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Våra tjänster för leverans och installation bokar du i kassan. När din order levererats till butik kontaktar vi dig inom 24 timmar (helgfria vardagar) för att boka passande tid för installation.