Premiär för en helt ny utställning.

Välkommen till oss på LÖBE Granit, till ett av våra inspirerande event.

Tid för att inspireras

Välkommen in till ett av våra premiär event för att inviga vår nya utställning. Låt dig inspireras i färg, form och funktion. Våra specialliter berättar mer om materialens egenskaper i vår nya inspirerande utställning.
Vi har även en köks-speciallist på plats för att hjälpa er hitta det rätta köket till bänkskivorna, oavsett om det gäller ett komplett kök eller ett luckbyte.

Få en inblick i produktionen

Vi öppnar dörrarna in till våra lokaler så ni kan få en inblick i hur produktionen ser ut och hur era bänkskivor blir till.

Unika erbjudan och utlottningar

Vi har tagit fram unika erbjudanden på utvalda stenar för alla som vill delta. Vi kommer också låta ut fina priser bland alla deltagare. Missa inte chansen att vinna en bordsskiva i sten, en köksblandare mm...

Anmäl dig och ditt sällskap kostnadsfritt till vårt event Torsdag 14/03/24 17.00-20.00. Begränsat antal platser. Vi bjuder på bubbel och tilltugg.

Anmäl dig här

LÖBE Granit - Din lokala stenhuggare

Dekton

Det är en sofistikerad blandning av mineraler tillverkade med sintrad partikelteknik och en unik ultrakompakterings-process via en av världens största pressar. Dess unika produktionsteknik ger därav överlägsna tekniska egenskaper, såsom motståndskraft mot UV-strålar, repor, fläckar och termisk chock samt mycket låg vattenabsorption.

Silestone

Är en hybridyta av mineraler och återvunna material som kan användas för att klä inomhusutrymmen med färg, design och struktur. Silestone har många fördelar och är en fantastisk yta som kräver lite underhåll, ytan är både fläck och reptålig samt har lågt absorptionsindex.

Natursten/Sensa

Granit & kvartsit med speciellt fläckbeständigt skydd för att ge utrymmen visuellt och funktionella fördelar.

LÖBE GRANIT

Adress

Stenhuggaregatan 5

913 35 Holmsund

E-post
Telefon